Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GO INTERNATIONAL III: Βουκουρέστι, Ρουμανία 11 & 12 Ιουνίου 2012

Στρατηγικός στόχος του προγράμματος Go International είναι η ουσιαστική στήριξη της εξωστρέφειας των Ελληνικών Επιχειρήσεων και η ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών στην ευρύτερη περιφέρεια της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης καθώς και της Ανατολικής Μεσογείου, μέσω της διοργάνωσης επιχειρηματικών συναντήσεων μεταξύ Ελληνικών επιχειρήσεων με δυνητικούς πελάτες τους στο εξωτερικό.

 Το πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων Go International αποτελεί πρωτοβουλία της Eurobank EFG και υλοποιείται σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΠΣΕ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ). Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος και στοχεύει στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που έχει παρουσία ο όμιλος Eurobank EFG.

Σε συνέχεια των επιτυχημένων επιχειρηματικών αποστολών "Go International" στην Κύπρο (Φεβρουάριος 2011) και στη Σερβία (Οκτώβριος 2011) διοργανώνεται η 3η επιχειρηματική αποστολή στη Ρουμανία, στις 11 & 12 Ιουνίου 2012, στο Βουκουρέστι. Η αποστολή Go International στη Ρουμανία Στη συγκεκριμένη αποστολή οι εκπρόσωποι των Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με σημαντικούς επιχειρηματίες από τις: Ρουμανία Μολδαβία Ουγγαρία Πολωνία Ρωσία Τουρκία.

 Επιχειρηματικές συναντήσεις

Στη διάρκεια του 2ημέρου θα πραγματοποιηθούν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, προκαθορισμένες B2B συναντήσεις με ξένες επιχειρήσεις, οι οποίες θα έχουν επιλεγεί από τις συμμετέχουσες Ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις. Κλάδοι δραστηριότητας Στην αποστολή μπορούν να δηλώσουν αίτηση συμμετοχής εξαγωγικές επιχειρήσεις από τους πιο κάτω κλάδους επιχειρηματικής δραστηριότητας, οι οποίοι παρουσιάζουν τις σημαντικότερες προοπτικές ανάπτυξης για το διμερές εμπόριο:

• Τρόφιμα – Ποτά

• Ξηροί Καρποί, Νωπά Φρούτα – Λαχανικά & Παρασκευάσματα αυτών

• Νωπά/Συσκευάσματα Ιχθυρών & Προϊόντων Ιχθυοκαλλιέργειας

• Φαρμακευτικά Προϊόντα & Καλλυντικά • Δομικά Υλικά & Εξοπλισμός Ακινήτων

• Πλαστικά (Πλαστικοί σωλήνες, Σωλήνες Άρδευσης)

• Χημικά – Χρώματα – Μονωτικά • Προϊόντα Σιδήρου, Αλουμινίου & Χαλκού

• Κατασκευή & Υλικά για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Φωτοβολταϊκά, Αιολικά, Υδροηλεκτρικά)

Αναλυτικά για το Πρόγραμμα Go International

Η 1η Επιχειρηματική Αποστολή υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο τον Φεβρουάριο του 2011, στο πλαίσιο της οποίας 80 Ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις πραγματοποίησαν περισσότερες από 1.000 επιχειρηματικές συναντήσεις, με 150 επιχειρήσεις από την Κύπρο και 5 αραβικές χώρες.

Στη 2η Επιχειρηματική Αποστολή στη Σερβία, τον Οκτώβριο του 2011, εκπρόσωποι 120 Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων είχαν την ευκαιρία να υλοποιήσουν περισσότερες από 2.000 συναντήσεις με περισσότερες από 200 επιχειρήσεις από τη Σερβία και 7 χώρες (Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Ουγγαρία, Κύπρο, Ρωσία).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στην αποστολή Go International στη Ρουμανία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης:

• τηλ. 2810-343458 (κα Τσουπάνου Λιάνα)

• e-mail: info@crete-exporters.com

www.crete-exporters.com