Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Μετατροπές συναλλάγματος και αντιστάθμιση συναλλαγματικού κινδύνου, Αθήνα, 18/3/2015

Μάρτιος 18, 2015 - 8:00

Ειδική ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τους όρους μετατροπής συναλλάγματος και τα προϊόντα αντιστάθμισης συναλλαγματικού κινδύνου (hedging), διοργανώνουν οι αντιπρόσωποι της Κυπριακής ΕΠΕΥ TFI Markets, στην Ελλάδα, με την υποστήριξη του ΠΣΕ, στις 18 Μαρτίου (ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ).

Στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος ΣΜΕΧΑ και Μέλος ΔΣ Συνεγγυητικού Κεφαλαίου Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών, κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, σε συνεργασία με την TFI Markets, θα παρουσιάσουν σε ελληνικές εξωστρεφείς επιχειρήσεις, θέματα όπως:

- Καλύτεροι όροι στις μετατροπές συναλλάγματος από και προς Ευρώ οποιουδήποτε νομίσματος, με καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε 24ωρη βάση, που μειώνουν δραστικά το κόστος στις πληρωμές

- Προϊόντα αντιστάθμισης συναλλαγματικού κινδύνου (Hedging) :

1) Options (δικαιώματα προαίρεσης) σε νομίσματα, που επιτρέπουν ώστε με μικρό ασφάλιστρο, απεριόριστη αύξηση κέρδους.

2) Forwards και Swaps (προθεσμιακά συμβόλαια και ανταλλαγές χρηματοροών).

3) Άλλα προϊόντα σε νομίσματα, όπως Participating Forwards, Dual Currency Deposits και Structured Products, σχεδιασμένα για τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Να σημειωθεί ότι η TFI Markets ΕΠΕΥ, είναι εταιρεία εποπτευόμενη και αδειοδοτημένη, μεταξύ άλλων και για να κάνει συναλλαγές στην Ελλάδα, από την Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν σε 3 διαφορετικές συνεδρίες: 1) Πρωί: 10 π.μ. έως 12 μ.μ., ή 2) Μεσημέρι: 3 μ.μ έως 5 μ.μ., ή 3) Απόγευμα: 6 μ.μ έως 8 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε μία από τις 3 παρουσιάσεις στο email:moraitakis.alexandros@gmail.com ή στα τηλέφωνα 2103350507 και 2103350544.