Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

«Ανάπτυξη Καινοτόμων Επιχειρηματικών Πρακτικών σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στο Δ. Αθηναίων», προτάσεις ως 31/3/2015

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) ενεργώντας ως Δικαιούχος της ενταγμένης πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Π.Ε.Π Αττικής» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, με τίτλο «Ανάπτυξη Καινοτόμων Επιχειρηματικών Πρακτικών σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στο Δ. Αθηναίων», προσκαλεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Αθηναίων να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής για δωρεάν παροχή εξειδικευμένης συμβουλευτικής.

Οι επιχειρήσεις που ικανοποιούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι 31/03/2015 ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Ε.Β.Ε.Α. Η έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων των επιχειρήσεων θα ξεκινήσει άμεσα καθώς οι προτάσεις εξετάζονται με σειρά προτεραιότητας, όπως αυτή καθορίζεται από το χρόνο ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 210 3382467, 210 3382468 και 210 3382341 καθώς και στο e-mail: innovation@acci.gr. (Α.Π. 100)