Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΠΣΕ- Μάιος 2015

Στην τελική ευθεία προς την ετήσια εκλογοαπολογιστική του Γενική Συνέλευση εισέρχεται ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7-9, Αθήνα). Σύμφωνα με το καταστατικό και την πρόσκληση που σας κοινοποιείται, οι ημερομηνίες διεξαγωγής της ΓΣ είναι -βάσει συμμετοχής και επίτευξης απαρτίας- οι: 6/5, 13/5 και 20/5/2015.

Η 1η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση έχει οριστεί για τις 6 Μαΐου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ.. Στην πρώτη Γενική Συνέλευση (6 Μαΐου 2015) πρέπει να είναι παρόντα το 1/3 τουλάχιστον του όλου αριθμού των τακτικών μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση (δεύτερη) θα επαναληφθεί στις 13 Μαΐου 2015, ημέρα Τετάρτη, στον αυτό τόπο και την ίδια ώρα, οπότε για το σχηματισμό απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/4 του όλου αριθμού των τακτικών μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί για τρίτη και τελευταία φορά στις 20 Μαΐου 2015, ημέρα Τετάρτη, στον αυτό τόπο και την ίδια ώρα με τις προηγούμενες, οπότε για το σχηματισμό απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/5 τουλάχιστον του όλου αριθμού των τακτικών μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΑ μέλη του ΠΣΕ, που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Μελών μέχρι 6/11/2014. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να εξουσιοδοτήσουν άλλα μέλη του ΠΣΕ στη διαδικασία της ψηφοφορίας, συμπληρώνοντας τη σχετική ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.

Δικαίωμα εκλέγεσθαι, έχουν Φυσικά πρόσωπα και εκπρόσωποι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝ μελών του ΠΣΕ, που έχουν εγγραφεί μέχρι 6/5/2014. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 24/4/2015, βάσει του συνημμένου ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ.

Στο ίδιο πλαίσιο, τα μέλη του ΠΣΕ έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν Υποψηφιότητες προς το ΔΣ του Συνδέσμου, χρησιμοποιώντας τη σχετική ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.