Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

MADE IN GREECE AWARDS 2015: Νέα προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων η 26/10/2015

Ο ΠΣΕ στο πλαίσιο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα, υποστηρίζει τη 2η διοργάνωση των βραβείων «Made in Greece», που αποτελούν μια σημαντική πρωτοβουλία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.). Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) αποφάσισε να ορίσει την 26η Οκτωβρίου 2015 ως νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών στη διαγωνιστική διαδικασία του θεσμού. Λόγω της πρόσφατης εκλογικής διαδικασίας, κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί επιπλέον χρόνος προετοιμασίας για όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Τα βραβεία διεξάγονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού.

Ο θεσμός εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της ΕΛ.Α.Μ. για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης αποτελούν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση παραγωγικών επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία, προάγοντας παράλληλα την ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας.

Συνεπώς, τα βραβεία «Made in Greece» απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που παράγουν στην Ελλάδα και οι δραστηριότητές τους εμπίπτουν στις κατηγορίες των βραβείων:

-Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος

-Καινοτόμου Προϊόντος

-Εξαγωγικής Αριστείας

-Βιομηχανικής Αριστείας

-Αγροτικής Αριστείας

-Τεχνολογικής Αριστείας

-Επιχειρηματικής Αριστείας

-Νεοφυούς Παραγωγικής Αριστείας

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οργανισμοί μπορούν να καταθέτουν την υποψηφιότητά τους μόνο ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα www.madeingreeceawards.gr με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 26η Οκτωβρίου 2015.