Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Πρόσκληση σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ΠΣΕ

Το επαγγελματικό σωματείο “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ” που εδρεύει στην Αθήνα, καλεί τα μέλη του σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση στις 4 Μαΐου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ., στα γραφεία του Συνδέσμου μας, Κρατίνου 11, Αθήνα, 2ος όροφος, με θέματα ημερησίας διατάξεως:

-Λογοδοσία και έγκριση πεπραγμένων της Διοίκησης για το 2015.

-Οικονομικός Απολογισμός 2015 και έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

-Έγκριση διαχείρισης και Οικονομικού Απολογισμού 2015

-Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη. -Έγκριση Προϋπολογισμού 2016.

-Αρχαιρεσίες για εκλογή μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής.

-Αρχαιρεσίες για εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής.

Στην πρώτη Γενική Συνέλευση (4 Μαΐου 2016 ) πρέπει να είναι παρόντα το 1/3 τουλάχιστον του όλου αριθμού των τακτικών μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση (δεύτερη) θα επαναληφθεί στις 11 Μαΐου 2016, ημέρα Τετάρτη, στον αυτό τόπο και την ίδια ώρα, οπότε για το σχηματισμό απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/4 του όλου αριθμού των τακτικών μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί για τρίτη και τελευταία φορά στις 18 Μαΐου 2016, ημέρα Τετάρτη, στον αυτό τόπο και την ίδια ώρα με τις προηγούμενες, οπότε για το σχηματισμό απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/5 τουλάχιστον του όλου αριθμού των τακτικών μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού δικαίωμα εκλογής ως μέλη της Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, έχουν όσα μέλη έχουν εγγραφεί πριν από ένα έτος τουλάχιστον, δηλαδή μέχρι τις 4 Μαΐου 2015.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, γίνεται εγγράφως, υποβάλλεται δε προς το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, είτε με αίτηση του ενδιαφερόμενου μέλους, είτε προτείνεται από πέντε μέλη του Π.Σ.Ε. μέχρι τις 25 Απριλίου 2016.

Στην περίπτωση υποβολής υποψηφιότητας από νομικό πρόσωπο μέλος, θα πρέπει τα φυσικά πρόσωπα που θα προταθούν ως μέλη της Εξελεγκτικής και Εφορευτικής Επιτροπής (σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού) να είναι αντιπρόσωποι νομικών προσώπων-μελών του Συνδέσμου, δικαιούμενα κατά τις διατάξεις του Νόμου, του Καταστατικού του νομικού προσώπου-μέλους, ή απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου να αντιπροσωπεύσουν τούτο και να αναλάβουν αξιώματα στο Σύνδεσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το σχετικό ενημερωτικό υλικό.