Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Ανακαλύψτε το ανανεωμένο πρόγραμμα International Business του Deree 21/4/2016

Το Τμήμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων του Deree – The American College of Greece σας προσκαλεί την Πέμπτη, 21 Απριλίου, 10:00-14:00, στην ημερίδα ενημέρωσης Discover Deree Day. Επισκεφθείτε το campus και ενημερωθείτε για το ανανεωμένο πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων (International Business), για τις ευκαιρίες και για τις προοπτικές που ανοίγει στους αποφοίτους του.

Το Discover Deree Day είναι μία ημερίδα ενημέρωσης που δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους φοιτητές και στους γονείς τους να επισκεφθούν το Deree, να μάθουν περισσότερα για τα ακαδημαϊκά προγράμματα, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, αλλά και να ενημερωθούν για το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης που προσφέρει ετησίως περισσότερα από 3 εκ. ευρώ.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι φοιτητές παρακολουθούν ένα μάθημα της επιλογής τους, βιώνοντας την πραγματική εμπειρία των σπουδών στο Deree. Το πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University (OU) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους τίτλο σπουδών από το Deree και από το Open University, εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών φιλοδοξεί να συμβάλει στην εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας και απευθύνεται σε νέους και νέες που ενδιαφέρονται για διεθνή σταδιοδρομία σε επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Το τετραετές πρόγραμμα είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της διεθνούς επιχειρηματικότητας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που ικανοποιεί τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες αποκτούν βαθιά γνώση του παγκόσμιου επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, κατανοούν τις αρχές της διοίκησης επιχειρήσεων και εμβαθύνουν σε εξειδικευμένα θέματα της διεθνούς επιχειρηματικότητας, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ως θεσμικό περιβάλλον της επιχειρηματικότητας, οι αναδυόμενες αγορές, η καινοτομία και ο στρατηγικός σχεδιασμός των εξαγωγών.

Επιπλέον, η φοίτηση στο Deree προσφέρει τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε διεθνείς εταιρείες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, που βοηθά τους φοιτητές να αναπτύξουν επαγγελματικές δεξιότητες εμπειρίες και κατάλληλα εφόδια ώστε να ενταχθούν άμεσα στην αγορά εργασίας.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων βρίσκονται σε εξέλιξη και η επόμενη περίοδος μαθημάτων αρχίζει την Πέμπτη 19 Μαΐου με την έναρξη του Summer Session I.

Δηλώστε συμμετοχή στο Discover Deree Day ΕΔΩ.