Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

The Greek Food Festival, σε Πολωνία και η Σουηδία, υπό την αιγίδα του ΠΣΕ

Η εταιρεία L.B.North Events Ltd. σε συνεργασία με την LG Future Need Ltd, με γνώμονα τα παραπάνω στοιχεία, την επιτακτική ανάγκη εξωστρέφειας για τα ελληνικά προϊόντα σε εύρωστες αγορές του εξωτερικού, και την σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρίας, ανακοινώνουν την διοργάνωση αποκλειστικών εκθέσεων για τον κλάδο των ελληνικών προϊόντων στην Πολωνία και την Σουηδία, οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα του ΠΣΕ.

Η 1η έκθεση “THE GREEK FOOD FESTIVAL” στην Πολωνία θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την “GRECKA PANORAMA”, στις 3-4 Δεκεμβρίου 2016 στον ίδιο χώρο, στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας PGE NARODOWY. Αντίστοιχα και η 1η έκθεση “THE GREEK FOOD FESTIVAL” στην Σουηδία θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο 2017 σε χώρο προς ανακοίνωση. Η LB North Events είναι ο διοργανωτής των μοναδικών αποκλειστικών εκθέσεων για την Ελλάδα στην Σκανδιναβία και την Πολωνία, με τίτλο “Panorama Greece”.

Από το 2014 η εταιρία έχει υλοποιήσει με τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση τέσσερις (4) κορυφαίες διοργανώσεις που προβάλουν τον τουρισμό, την γαστρονομία και τον πολιτισμό της Ελλάδας.

Οι παραπάνω εκθέσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Πολωνία, του ΕΟΤ, του ΠΣΕ, του ΣΕΤΕ, της ΠΟΞ, του ΞΕΕ, της ΗΑΤΤΑ, του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου, του Δήμου της Στοκχόλμης και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών «ΕΡΜΗΣ».

Για περισσότερες πληροφορίες:

Tel. +30 210 9713281

Email: emanta@north-e.com

North Events www.north-e.com, www.panoramagreece.com