Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

4η Δ.Ε. FOODEXPO, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ, 18-20/3/2017

Μάρτιος 18, 2017 - 10:18

Η εταιρεία GREAT – Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην 4η Δ.Ε. FOODEXPO από τις 18-20 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

Η Δ.Ε. FOODEXPO αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες των κλάδων οργανωμένης λιανικής, χονδρεμπορίου, ξενοδοχείων και μαζικής εστίασης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων των τροφίμων και ποτών, οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.

Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα όπως: Γαλακτοκομικά και τυροκομικά, ελαιόλαδο, βιολογικά τρόφιμα και ποτά, κρεατοσκευάσματα και αλλαντικά, κονσερβοποιημένα τρόφιμα, κατεψυγμένα τρόφιμα και λαχανικά, ιχθυηρά, έτοιμα γεύματα και εδέσματα, ζυμαρικά δημητριακά και όσπρια, προϊόντα ζύμης και αρτοσκευάσματα, γλυκά, ζαχαρώδη και παγωτά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καφέδες, ροφήματα, μπύρες, αναψυκτικά, νερά και χυμούς, υλικά συσκευασίας και συστήματα αποθήκευσης, εξοπλισμός super market και καταστημάτων, φορείς και υπηρεσίες πιστοποίησης.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr