Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Επιχειρηματική Αποστολή στην Αίγυπτο, 3-5/5/2017 - ΣΕΒ

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Κάϊρο στις 3-5 Μαΐου 2017, την οποία θα συνοδεύσει ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Τέρενς-Νικόλαος Κουίκ. Η αποστολή, θα απαρτίζεται από τους εξής κλάδους: 

    1.          Κατασκευές και Δομικά υλικά

    2.          Logistics/μεταφορές 

    3.          ΤΠΕ 

    4.          Eνέργεια και τρόφιμα

Κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής αποστολής  θα προγραμματιστεί επιχειρηματικό Forum μεταξύ Ελληνικών και Αιγυπτιακών επιχειρήσεων, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στην Αίγυπτο, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και θα διοργανωθούν διμερείς συναντήσεις μεταξύ Ελληνικών και Αιγυπτιακών επιχειρήσεων. Επίσης, προγραμματίζεται επίσκεψη στη Διώρυγα του Σουέζ και επί τόπου ενημέρωση από την Αρχή της Διώρυγας, που αποτελεί φορέα υλοποίησης πολλών και μεγάλων επενδυτικών έργων στην Αίγυπτο και πόλο έλξης για ξένους επενδυτές.

Το τελικό κόστος διοργάνωσης, καθώς και το πρόγραμμα της επίσκεψης θα διαμορφωθούν βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων.  Η δαπάνη της μετάβασης και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Στο επόμενο διάστημα θα σας κοινοποιηθούν προτεινόμενες πτήσεις και ξενοδοχείο.

Σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, μέχρι την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017,  συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση (πατήστε εδώ), ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Β. Μακρυγιάννη (Τ. 211 5006 121, Ε. ir@sev.org.gr)