• Σχεδιάστε τις εξαγωγές σας
  • Αποκτήστε διεθνείς Προσβάσεις
  • Τρόποι Χρηματοδότησης Εξαγωγών
  • Στήριξη στις ηλεκτρονικές αγορές
Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

PEA, since 1945, has the right answers on how to establish trade with Greece.

Submit yours HERE »

Navigation

agenda

The agenda

media kit

Agenda

April 2019

Απρίλιος 8, 2019 - 9:02

Η Εξωστρέφεια πυλώνας του νέου Αναπτυξιακού μοντέλου. Οι προοπτικές και οι δυνατότητες των ελληνικών Εξαγωγών στο επίκεντρο του Συνεδρίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων.

Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων της πολιτικής, της διπλωματίας και της οικονομικής ζωής ολοκλήρωσε τις εργασίες του το ετήσιο Συνέδριο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, με τίτλο «Πορεία προς το Μέλλον: Ανάπτυξη με επίκεντρο τις Εξαγωγές» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens.

Για άλλη μια χρονιά το Συνέδριο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων  συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον της αγοράς, με εκατοντάδες CEO και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη να δίνουν το παρών στις εργασίες του συνεδρίου και κατάφερε να παρέμβει στο δημόσιο διάλογο για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορούν και πρέπει να παίξουν οι Έλληνες εξαγωγείς στη μεταμνημονιακή περίοδο.

Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, οι ομιλητές σύσσωμοι υπογράμμισαν τη σημασία της Εξωστρέφειας στην ανάκαμψη της οικονομίας ενώ στάθηκαν στην ανάγκη στήριξης των εξαγωγικών επιχειρήσεων, μέσα από φορολογικά και άλλα κίνητρα. Παράλληλα, εξέφρασαν την άποψη πως οι εξαγωγές πρέπει να τεθούν στο επίκεντρο του νέου αναπτυξιακού μοντέλου που οφείλει να οικοδομήσει η χώρα, μετά την έξοδο από τα Μνημόνια και τόνισαν τη βούλησή τους να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδω

 

Απρίλιος 3, 2019 - 13:57

Συνέδριο Π.Σ.Ε.: "ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ" Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στο Electra Metropolis Athens.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων διοργανώνει την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στο Electra Metropolis Athens συνέδριο με τίτλο:

 "ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ"

Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος θα τιμήσει με την παρουσία του την έναρξη του Συνεδρίου.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν αρμόδιοι Υπουργοί, Εκπρόσωποι της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Πρέσβεις ξένων Χωρών – σημαντικών αγορών για την Ελλάδα, Πρόεδροι Διμερών
Επιμελητηρίων, Ανώτατα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης καθώς επίσης Εξαγωγείς και επιφανείς Επιχειρηματικοί Παράγοντες, οι οποίοι θα κληθούν να τοποθετηθούν επί των δράσεων, μεταρρυθμίσεων και πρωτοβουλιών του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα για την ενίσχυση της Ανάπτυξης και της Εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας και την ουσιαστική υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων.
 

Οι εργασίες του Συνεδρίου απευθύνονται σε ένα στοχευμένο κοινό, δυναμικών εξωστρεφών επιχειρήσεων από όλο το φάσμα κλάδων δραστηριότητας, από τον πρωτογενή τομέα ως τις υπηρεσίες.
 
Κατεβάστε το σχετικό αρχείο πατώντας εδώ.