• Σχεδιάστε τις εξαγωγές σας
  • Αποκτήστε διεθνείς Προσβάσεις
  • Τρόποι Χρηματοδότησης Εξαγωγών
  • Στήριξη στις ηλεκτρονικές αγορές
Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

PEA, since 1945, has the right answers on how to establish trade with Greece.

Submit yours HERE »

Navigation

agenda

The agenda

media kit

Agenda

February 2020

Φεβρουάριος 10, 2020 - 12:02

Ημερίδα με θέμα «Η ανάπτυξη εξαγωγικών δεξιοτήτων ως στρατηγικό εργαλείο για την εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων». 18 Φεβρουαρίου 2020

Ημερίδα με θέμα «Η ανάπτυξη εξαγωγικών δεξιοτήτων ως στρατηγικό εργαλείο για την εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» 

18 Φεβρουαρίου 2020 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων και η Ελληνοαμερικανική Ένωση, με αφορμή τη συνεργασία τους για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης «Στέλεχος Εξαγωγικού Εμπορίου», σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα «Η ανάπτυξη εξαγωγικών δεξιοτήτων ως στρατηγικό εργαλείο για την εξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» που θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2020, στο Roof Garden της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα, 8ος όροφος). Ώρα έναρξης 19:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προκράτηση θέσης.

Σχεδόν σε όλες τις έρευνες που έχουν γίνει πρόσφατα για την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων καταδεικνύεται μεταξύ των εσωτερικών τους εμποδίων η έλλειψη καταρτισμένου προσωπικού. Γεγονός όμως είναι ότι και αρκετά από τα υπόλοιπα εσωτερικά εμπόδια που αναγνωρίζονται, όπως ο στρατηγικός σχεδιασμός, η πρόσβαση σε εργαλεία χρηματοδότησης, η συνεργασία με δίκτυα του εξωτερικού, η συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις, η αντιμετώπιση διαδικαστικών θεμάτων, κλπ σχετίζονται επίσης με την τεχνογνωσία των στελεχών που απασχολούνται στις επιχειρήσεις. 

Στη διάρκεια της ημερίδας θα αναδειχθούν περαιτέρω τα ζητήματα αυτά, ενώ θα γίνει και παρουσίαση του προγράμματος κατάρτισης Στέλεχος Εξαγωγικού Εμπορίου που θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η κα Χριστίνα Σακελλαρίδη, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, η κα Βίκυ Μπρανίκα, ChiefOperatingOfficer της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, ενώ στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος. Θα ακολουθήσει δεξίωση. 

 

 

Φεβρουάριος 3, 2020 - 8:14

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Εξειδικευμένο Στέλεχος Χρηματοοικονομικών, Πληροφοριακών και Διασυνοριακών Διαδικασιών Διεθνούς Εμπορίου»

 

 
Σας ενημερώνουμε για τις Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων 

για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Εξειδικευμένο Στέλεχος Χρηματοοικονομικών, Πληροφοριακών και Διασυνοριακών Διαδικασιών Διεθνούς Εμπορίου»:

- την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στις 18:00, στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3, Λαμία)

- τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, στις 17.00, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ακαδημίας 7, Αθήνα)

- την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος)