Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Γαλλίας, Παρίσι, 7 Ιουνίου 2011

Ο ΣΕΒ μας γνωστοποίησε ότι έχει ξεκινήσει πρόγραμμα συνεργασίας με ομολόγους Φορείς ευρωπαϊκών χωρών με στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση των επιχειρηματικών επαφών καθώς και να κινητοποιήσει περαιτέρω το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών εταιριών για επενδυτική δραστηριοποίηση στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει αποστολή στο Παρίσι και Ελληνο-Γαλλικό Επιχειρηματικό Φόρουμ την Τρίτη 7 Ιουνίου 2011 σε συνεργασία με τον MEDEF (Mouvement des Enterprises de France). Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκης ο οποίος θα παρουσιάσει το νέο επενδυτικό τοπίο στην Ελλάδα σε σχέση με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, ο Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Διεθνών Δράσεων του ΣΕΒ κ. Θ. Λαβίδας καθώς και εκπρόσωποι ελληνικών επιχειρήσεων που θα αναφερθούν στην έως τώρα εμπειρία τους στη γαλλική αγορά.

Παράλληλα στόχος της συνάντησης είναι να πραγματοποιηθούν κατ’ ιδίαν επαφές ελληνικών και γαλλικών εταιρειών και να συζητήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας τους ή να αναζητήσουν νέο πεδίο κοινής δράσης.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν και να έχουν συνεργασία με Γάλλους εταίρους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κο. Ι. Πατσιαβό, Συντονιστή Διεθνών Δράσεων, Τηλ. 210-500 6144, e-mail: ir@sev.org το αργότερο έως την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011.