Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Επιχειρηματική Αποστολή του ΣΕΒ στη Γεωργία (Batumi), 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2011

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) μας γνωστοποίησε ότι διοργανώνει διερευνητική αποστολή ελληνικών εταιριών στη Γεωργία (στην πόλη Batumi) στις 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου 2011 σε συνεργασία με την Ένωση Παρευξείνιων Επιχειρηματικών Φορέων (UBCCE) της οποίας την Προεδρία έχει ο ΣΕΒ.

Η αποστολή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Φόρουμ “Invest in Georgia – Invest in the Black Sea and Caspian” που διοργανώνεται από τη UBCCE με στόχο την ανάδειξη των επενδυτικών ευκαιριών που υπάρχουν στην αναπτυσσόμενη αγορά της Γεωργίας.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες συναντήσεις με γεωργιανές εταιρίες προκειμένου να γίνουν συζητήσεις για κοινές δράσεις, εμπορικές συμφωνίες ή επενδυτικές πρωτοβουλίες σε τομείς που υπάρχει πρόσφορο έδαφος στη χώρα αυτή όπως είναι ενέργεια και ανανεώσιμες πηγές, κατασκευές και αναβάθμιση βασικών υποδομών, αγροτική βιομηχανία, τηλεπικοινωνίες και όλο το φάσμα τεχνολογιών πληροφορικής, φαρμακοβιομηχανία, υποδομές και υπηρεσίες υγείας, τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες.

Επίσης αξιωματούχοι Κρατικών Οργανισμών θα παρουσιάσουν τις προτεραιότητες της χώρας για προσέλκυση ξένων επενδύσεων με έμφαση σε έργα “πράσινης” τεχνολογίας και θα γίνει επίσκεψη στην ελεύθερη βιομηχανική ζώνη που πρόσφατα εγκαινιάστηκε στο λιμένα Poti.

Θεωρείται ότι η αποστολή παρουσιάζει ενδιαφέρον λόγω των αυξημένων αναγκών της Γεωργίας για εκσυγχρονισμό και οικονομική ανάπτυξη. Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν μπορούν να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΣΕΒ (κ. Ι. Πατσιαβός, Συντονιστής Διεθνών Δράσεων, Τ. 211 500 6144, e-mail: ir@sev.org.gr)