Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

"Δεκαήμερο Ελλάδας - Greek Festival" στο Κουβέιτ, 16-26 Νοεμβρίου 2011 (Hilton Kuwait Resort)

Η ελληνική Πρεσβεία στο Κουβέιτ, στοχεύοντας σε μια συστηματική συνεργασία με φορείς που διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην εξαγωγική προσπάθεια της Ελλάδος για μια οικονομία περισσότερο παραγωγική, εξωστρεφή και ανταγωνιστική κυρίως στο Κουβέιτ και γενικότερα στις χώρες του Κόλπου, υποστηρίξει και διευκολύνει την πρωτοβουλία διοργάνωσης «10ΗΜΕΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ στο ΚΟΥΒΕΪΤ».

Μέσα από αυτή την εκδήλωση παρέχεται η δυνατότητα προώθησης και παρουσίασης της εικόνας της Ελλάδος σε πολιτιστικό, τουριστικό καθώς και εμπορικό/ οικονομικό επίπεδο. Οι ενδιαφερόμενοι (εξαγωγικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί, εξαγωγικές οργανώσεις) δύνανται όπως αποστείλουν ενημερωτικό/ διαφημιστικό υλικό των προϊόντων τους (αφίσες, φυλλάδια, banners) καθώς και οπτικοακουστικό υλικό (DVDs). Το Φεστιβάλ είναι διευρυμένο και δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Ως εκ τούτου, θα ήταν θετικό όπως συμμετοχή επιχειρήσεων να είναι αντιστοίχως διευρυμένη με τη συμμετοχή προϊόντων από ελαιόλαδο, μέλι, γαλακτοκομικά, νερό, φυσικά καλλυντικά, βιολογικά προϊόντα, ιχθυοκαλλιέργειες μέχρι μάρμαρο, αλουμίνιο (κατασκευαστικά υλικά), προϊόντα προώθησης εναλλακτικών πηγών ενέργειας, συστήματα αφαλατώσεως. Αναφέρουμε πως λόγω θρησκείας αλκοολούχα ποτά δεν επιτρέπονται.

Σε περίπτωση που το επιθυμούν οι επιχειρήσεις δύνανται να αποστείλουν εκπρόσωπό τους καθώς και δείγματα προϊόντων τους για περαιτέρω προβολή τους, ενημερώνοντας εγκαίρως την Ελληνική Πρεσβεία στο Κουβέιτ. Τα οποιαδήποτε έξοδα θα καλυφθούν αποκλειστικώς από τις ίδιες τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν. Το Hilton Kuweit Resort έχει αναλάβει την όσο το δυνατό ευρύτερη προώθηση/ διαφήμιση της εν λόγω εκδήλωσης μέσα από τον τοπικό (έντυπο/ ηλεκτρονικό) τύπο και βάσεις δεδομένων σχετικά με υπεραγορές (super market) και ταξιδιωτικά γραφεία.

Παράλληλα, θα προσκληθούν να συμμετάσχουν και εκπρόσωποι του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κουβέιτ (Kuwait Chamber of Commerce).

Για δηλώσεις συμμετοχής: -Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων: 210 5228925, fax: 210 5242568, Ε-mail: Arxontis@pse.gr (Υπεύθυνος κ. Νίκος Αρχοντής).

Για περισσότερες πληροφορίες: Συμεών Κελετζής

Deputy Head of Mission and Consul Embassy of the Hellenic Republic in Kuwait

Khaldiya, Bl. 4, str. 44, hs 4 P.O. Box 23812 Safat 13099

Tel.: +965/ 24817 100-2, Μobile: +965 90930669 Fax: +965/ 24817 103