Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Παρευξείνιο Επιχειρηματικό Φόρουμ για Υπηρεσίες Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, 6 – 7 Δεκεμβρίου 2011

Το Γραφείο Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων για τις χώρες της Μαύρης Θάλασσας (ΒSTIP) που αποτελεί πρωτοβουλία του Αναπτυξιακού Προγράμματος ΟΗΕ σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κωνσταντινούπολης και τον ΣΕΒ διοργανώνει Παρευξείνιο Επιχειρηματικό Φόρουµ για τους κλάδους υπηρεσιών μεταφορών και διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας στις 6-7 Δεκεμβρίου 2011 στην Κωνσταντινούπολη.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των μεταφορικών υπηρεσιών όπως υποδομές, τεχνικές υπηρεσίες, αποθήκευση, ασφάλεια, καθώς και σε όσες δραστηριοποιούνται στον τομέα διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας. Στο Φόρουµ θα συμμετάσχουν στελέχη 10 επιχειρήσεων από κάθε χώρα που μετέχει στο πρόγραμμα (Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Ουκρανία) καθώς και από πολλές Τουρκικές εταιρίες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία για σειρά προγραμματισμένων κατ’ ιδίαν συναντήσεων και συζητήσεων αναζητώντας νέους εταίρους με στόχο νέες συμφωνίες συνεργασίας.

Θα συμμετάσχουν επίσης στελέχη και παράγοντες Κρατικών Οργανισμών και Αρχών από ορισμένες από αυτές τις χώρες, οι οποίοι προκηρύσσουν διαγωνισμούς προμηθειών σχετικούς με τις υπηρεσίες αυτές, με τους οποίους επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα επαφών.

Η λίστα των εταιριών που θα συμμετάσχουν στο Φόρουµ βρίσκεται αναρτημένη στο http://www.undpforblacksea.org/registration.htm και θα ανανεώνεται συνεχώς με τις νέες εγγραφές. Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής πλην των δαπανών ταξιδιού.

Ο ΣΕΒ έχει επιλεγεί ως βασικός Φορέας ενημέρωσης και προώθησης του προγράμματος στην Ελλάδα με στόχο να βοηθήσει τις ελληνικές εταιρίες που θέλουν να εισέλθουν στις αναπτυσσόμενες αυτές αγορές να δικτυωθούν και να αξιοποιήσουν κάθε δυνατή ευκαιρία. Για τις ελληνικές εταιρίες που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν θα οργανωθεί ειδική ενημερωτική συνάντηση στον ΣΕΒ πριν από το Φόρουµ για την κατάλληλη προετοιμασία της συμμετοχής τους και ειδικότερα των επιχειρηματικών επαφών που θα έχουν με τις ξένες επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τη σχετική φόρμα η οποία είναι στη διάθεσή τους, μέχρι 30/11 στο UNDP BSTIP, υπόψη κας Daniela Drone, T. 210 7701661, e-mail: dita.daniela.drone@undp.org,registry.gr@undp.org, με κοινοποίηση στον ΣΕΒ, υπόψη κ. Γ. Πατσιαβού, Συντονιστού Διεθνών Σχέσεων, ir@sev.org.gr, Τ. 211 5006144. (Α.Π. 721)