Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Συμμετοχη μελών του ΠΣΕ, στη Διεθνή Έκθεση Αρτοζαχαροπλαστικής ISM 2015, 1-4/2/2015, Κολωνία

Η GREAT – Greek Exports and Trade, μέλους του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, διοργανώνει ελληνική συμμετοχή στη 45η Δ.Ε. ISM - The International Sweets and Biscuits Fair, που θα λάβει χώρα στις 1 – 4 Φεβρουαρίου 2015 στη Κολωνία, Γερμανία, και προσκαλεί τους επαγγελματίες του κλάδου να συμμετέχουν σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση από πλευράς αισθητικής και λειτουργικότητας.

Η GREAT – Greek Exports and Trade, έχοντας εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στα Hall 4.2 και 2.2, σχεδιάζει μια ολοκληρωμένη εκθεσιακή παρουσία για τις ελληνικές εταιρείες – εκθέτες της, προτείνοντας φρέσκιες ιδέες παρουσίασης των προϊόντων του κλάδου με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τη χρήση σύγχρονων μεθόδων τεχνολογίας.

Η Δ.Ε. ISM – The International Sweets and Biscuits Fair αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο της αρτοζαχαροπλαστικής. Η διοργάνωση του 2014 φιλοξένησε πάνω από 1.450 εκθέτες από περισσότερες από 70 χώρες, ανάμεσα τους και εταιρείες που συμμετείχαν στο παρελθόν και επέστρεψαν μετά από χρόνια δηλώνοντας το «παρών» ξανά ως εκθέτες καταλαμβάνοντας 110.000 τμ εκθεσιακό χώρο. Την έκθεση επισκέφθηκαν περίπου 35.000 επαγγελματίες από 150 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση καθώς και για το συνολικό πρόγραμμα δράσης της εταιρείας μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail info@greatexhibitions.gr και το τηλέφωνο 210 7755 080.