Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Έρευνα του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για τις σχέσεις μιας εξαγωγικής επιχείρησης με τους Πελάτες της

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έρευνα για τις σχέσεις μιας οποιασδήποτε εξαγωγικής επιχείρησης με τους Πελάτες της πραγματοποιεί ερευνητική ομάδα Καθηγητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα: "ο τρόπος με τον οποίο, μια επιχείρηση προσπαθεί να αναπτύξει ή και να διατηρήσει σχέσεις με τους πελάτες της είναι πολύ σημαντικός για το μάρκετινγκ".

Στόχος της ερευνητικής αυτής προσπάθειας είναι να διευρευνηθούν οι τρόποι με τους οποίους μια επιχείρηση προσεγγίζει τους πελάτες της στις αγορές του εξωτερικού.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων συνδράμοντας στο έργο της ακαδημαϊκής κοινότητας προσκαλεί τα μέλη να συμμετάσχουν στην έρευνα, σημειώνοντας ότι οι απαντήσεις θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ερευνητικούς σκοπούς του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (κατεύθυνση Μάρκετινγκ) του Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης.

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο.

Παρακαλώ συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ: https://docs.google.com/forms/d/1D2rIKmu-OZERD7muauBuPjj48AHcZyMrhWOodvjQTA8/viewform?usp=send_form