Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Με έκπτωση 10% για τα μέλη του ΠΣΕ οι έγκαιρες αιτήσεις συμμετοχής στη Δ.Ε. PROWEIN 2015

Η εταιρεία GREAT – Greek Exports and Trade, μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην 21η Δ.Ε. PROWEIN – International Trade Fair Wines and Spirits, από 15 – 17 Μαρτίου 2015 στο Ντύσσελντορφ, Γερμανία , στο εκθεσιακό κέντρο Dusseldorf, Exhibition Centre. Για τις έγκαιρες κρατήσεις, ως τις 18/9/2014, θα ισχύσει ειδική έκπτωση 10% και κόστος συμμετοχής 485€ / τμ + Media fee 130€ ( Το Media Fee περιλαμβάνει την καταχώρηση επωνυμίας και των προϊόντων στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης).

Η GREAT – Greek Exports and Trade έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στο Hall 9, όπου θα βρίσκεται το σύνολο της Ελληνικής συμμετοχής για το 2015. Το Hall 9 βρίσκεται στη βόρεια είσοδο του εκθεσιακού κέντρου με δυνατότητα υψηλής επισκεψιμότητας. Να σημειωθεί ότι φέτος η Ελλάδα θα αναφερθεί ως χωριστή ενότητα στο πλάνο και τον κατάλογο της έκθεσης, όπως οι υπόλοιπες οινοποιητικές χώρες, π.χ. Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία κλπ.

Μέσα από μια καλαίσθητη και λειτουργική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής με φρέσκιες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις, η GREAT – Greek Exports and Trade θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των ελληνικών οίνων και λοιπών προϊόντων του κλάδου.

Στην έκθεση μπορούν να προβληθούν: Κρασιά, κρασιά με ονομασία προέλευσης, αφρώδη κρασιά, βιολογικά κρασιά, γλυκά κρασιά, fruit wines, kosher wines, μη αλκοολούχα κρασιά και ποτά, ποτά βασισμένα σε κρασί, σαμπάνια, αποστάγματα όπως ούζο, ρακί, τσίπουρο, λευκά αλκοολούχα ποτά, λικέρ, μπύρες, ανθρακούχο νερό, μεταλλικό νερό, αξεσουάρ για μπαρ και κάβες, εξοπλισμός, περιοδικά του κλάδου κλπ.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 485€ / τμ + Media fee 130€ ( Το Media Fee περιλαμβάνει την καταχώρηση επωνυμίας και των προϊόντων στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης), ενώ για τα γωνιακά περίπτερα διαμορφώνεται στα 500€ / τμ. και περιλαμβάνει:

1. Ενοίκιο χώρου

2. Νέα, καλαίσθητη, λειτουργική, με εταιρική – προϊοντική σήμανση, κατασκευή περιπτέρου

3. Βασικό εξοπλισμό περιπτέρου

4. Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, νερό, καθαρισμός, φύλαξη κλπ)

5. Παροχή ψυγείου σε κάθε περίπτερο

6. Μεταφορά και ασφάλιση εκθεμάτων και παράδοση στο περίπτερο (δεν περιλαμβάνονται επιστροφές εκθεμάτων στην Ελλάδα)

7. Βασική καταχώρηση στον έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης

8. Παρουσία στελεχών της GREAT – Greek Exports and Trade για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης όπως ποτήρια, πτυελοδοχεία, εμφιαλωμένο νερό, ψωμί κλπ.

9. Λειτουργικός κατάλογος εκθετών

10. Λειτουργία Reception Desk παροχής πληροφοριών για όλους τους εκθέτες και διανομή του λειτουργικού καταλόγου εκθετών, με βοηθητικό χώρο για την προσφορά νερού, καφέ κλπ για τις ανάγκες των εκθετών και των επισκεπτών τους. Στο χώρο του reception desk θα υπάρχει χώρος φόρτισης κινητών τηλεφώνων.

11. Πρόσκληση αγοραστών του κλάδου για επίσκεψη στο χώρο συμμετοχής της GREAT – Greek Exports and Trade

12. Παροχή στοιχείων για την αγορά

13. Παράλληλες ενισχυτικές εκδηλώσεις

14. QR Code των στοιχείων της εταιρείας σας εκτυπωμένο στο περίπτερο σας

15. Έξυπνη ετικέτα NFC (Near Field Communication), που παρέχει στον πελάτη όγκο πληροφοριών π.χ. video, κείμενο, link, φωτογραφίες, εταιρικό φυλλάδιο

16. Λειτουργικές βάσεις ταμπλετών τύπου IPAD (προθήκες που κλειδώνουν), σε κάθε περίπτερο, για προβολή εταιρικών video κι άλλου οπτικοακουστικού υλικού

17. Γραφικά περιπτέρου με βάση τις προδιαγραφές που ορίζει η GREAT – Greek Exports and Trade για τον κάθε εκθέτη

Η Δ.Ε. PROWEIN – International Trade Fair Wines and Spirits αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και αγοραστές του κλάδου επισκέπτονται την έκθεση, χρησιμοποιώντας την ως εργαλείο για την αναζήτηση συνεργατών από τη διεθνή αγορά οίνου και αλκοολούχων ποτών. Η διοργάνωση του 2014 φιλοξένησε 4.830 εκθέτες από περισσότερες από 47 χώρες. Την έκθεση επισκέφθηκαν περίπου 50.000 επαγγελματίες από 110 χώρες και πάνω από 1.000 δημοσιογράφοι από 43 χώρες του κόσμου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

GREAT – Trade Exhibitions & Exports – Consulting S.M.P.C. Λεωφόρος Μεσογείων 38, 11527, Αθήνα Τηλ. 210 7755 080 Φαξ. 210 7755 049 e-mail: info@greatexhibitions.gr.