Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Ελληνική Συμμετοχή στην Έκθεση EU PRODUCTS FAIR, Πεκίνο, Κίνα 28/10-3/11/2014

Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο προσκαλεί τις εξαγωγικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν με δείγματα προϊόντων τους και επικοινωνιακό υλικό (στην αγγλική ή και/ στην κινεζική γλώσσα) σε μεγάλη έκθεση που πραγματοποιείται στο Πεκίνο και συμμετέχουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες δια των αντίστοιχων με το Ελληνοκινεζικό, διμερών με την Κίνα Επιμελητηρίων τους.

Η ελληνική συμμετοχή στην Έκθεση συντονίζεται από το ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο και το περίπτερο θα στελεχώνουν αγγλόφωνοι Κινέζοι και Κινέζες οι οποίοι

Α) λειτουργούν υπό την εποπτεία των διοργανωτών – κρατικών φορέων της Λ.Δ. της Κίνας,

Β) θα παρουσιάζουν υπό τον συντονισμό του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου τα προϊόντα της Ελλάδας και των επιχειρήσεων, που συμμετέχουν.

Οι συμμετέχοντες υπό τον συντονισμό αρμόδιου στελέχους του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου θα έχουν τη δυνατότητα με ελάχιστα έξοδα και κούραση να δειγματίσουν τα προϊόντα τους σε μία τεράστια αγορά, όπως είναι αυτή της Κίνας και, μάλιστα, χωρίς να είναι καν απαραίτητη η φυσική παρουσία τους ή των στελεχών τους στη συγκεκριμένη Έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του APEC Conference.

Το ποσό συμμετοχής στην Έκθεση για την κάθε επιχείρηση – μέλος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου είναι 300 ευρώ (και για τα μη μέλη 500 ευρώ) και δεν περιλαμβάνει το κόστος εκτελωνισμών καθώς και το κόστος των ταξί, της σίτισης, των αεροπορικών εισιτηρίων και της μίας επιπλέον διανυκτέρευσης από τις 5 δωρεάν, που μπορεί να εξασφαλίσει το Επιμελητήριο, σε περίπτωση που επιθυμεί μία επιχείρηση να στείλει και δικό της εκπρόσωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του Επιμελητηρίου και τη γραμματεία Διοίκησης (υπεύθυνη κα Μαρία Αλυγιζάκη, τηλ. 210 3629445) ή με την κα Σταματίνα Μάρκου, Υπεύθυνη της Υπηρεσίας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και συντονίστρια της δραστηριότητας στο 6932 900255. (Α.Π. 564)