Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Επιχειρηματική Αποστολή του ΣΕΒ, στην Αίγυπτο, 4/12/2014

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) μας έστειλε εγκύκλιο του Υπουργείου Εξωτερικών για την επιχειρηματική αποστοή στο Κάιρο και το Ελληνο-Αιγυπτιακό Φόρουμ που διοργανώνεται στις 4 Δεκεμβρίου 2014, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υφυπουργού Εξωτερικών κ.Δημήτρη Κούρκουλα για τη Μικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας-Αιγύπτου.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν μπορούν να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής στο Υπ.Εξωτερικών (sbb@mfa.gr) με κοινοποίηση στο ΣΕΒ Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων (patsiavos@sev.org.gr).

Ο ΣΕΒ Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων με το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Αιγύπτου είχε οργανώσει πρόσφατα ενημερωτικές ημερίδες για την Αίγυπτο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη (16-17/10). Στο πλαίσιο της αποστολής θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των 2 μερών του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Αιγύπτου στο Κάιρο, σε συνεργασία με τον Egyptian Businessman Association, για να συζητηθούν και να αναδειχθούν ζητήματα και προτάσεις οι οποίες θα τεθούν υπόψη της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής, καθώς και για να καθορισθούν οι επόμενες δράσεις του Συμβουλίου. (A.Π. 631)