Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Ημέρα Πληροφόρησης του ΥΠΕΞ, για Αζερμπαϊτζάν, Αλβανία, Βουλγαρία και Κίνα, 18/12/2014

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, διοργανώνει «Ημέρα Πληροφόρησης για αγορές του εξωτερικού: ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΙΝΑ» στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγών. Η «Ημέρα Πληροφόρησης για αγορές εξωτερικού» θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014, στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν από συναντήσεις με τους Εμπορικούς Ακόλουθους των ελληνικών πρεσβειών και θα ενημερωθούν για την οικονομία των συγκεκριμένων χωρών που αντιπροσωπεύουν, Αζερμπαϊτζάν, Αλβανία, Βουλγαρία και Κίνα.

Στο πρώτο μέρος, τα στελέχη των Γραφείων Ο.Ε.Υ., θα παρουσιάσουν συνοπτικά, την οικονομία και το επιχειρηματικό περιβάλλον κάθε χώρας και θα αναλύσουν τους δυναμικούς κλάδους προοπτικής κάθε αγοράς καθώς και τις δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποι των φορέων θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με τα στελέχη των ως άνω Γραφείων Ο.Ε.Υ., με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους (Αίθουσα 8ου ορόφου).

Για Δηλώσεις Συμμετοχής: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ. Τηλ. Επικοινωνίας: 210.33.82.466, 210 46.33.304, fax: 210.33.82.378, email: excom@acci.gr