Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΠΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Στις 20/5/2015 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ακαδημίας 7-9, Αθήνα).

Στο πρώτο μέρος της Συνέλευσης η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Κυρία Χριστίνα Σακελλαρίδη, θα αναφερθεί στην πορεία των εξαγωγών κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, καθώς και τις προοπτικές που διαγράφονται για το 2015.

Παράλληλα θα γίνει ευρεία συζήτηση και ενημέρωση των μελών του Συνδέσμου επί των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κατά το 2014 και απαλλαγή αυτού από κάθε ευθύνη, καθώς και έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού έτους 2014 και προϋπολογισμού έτους 2015.

Στο δεύτερο μέρος της Συνέλευσης θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

Για όλους αυτούς τους λόγους, δεν πρέπει να λείψει κανείς, ιδιαίτερα τώρα που οι προκλήσεις για τον εξαγωγικό κόσμο της χώρας πολλαπλασιάζονται και θα πρέπει να δρομολογηθούν περαιτέρω δράσεις και ενέργειες του Συνδέσμου, για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Πάντως, σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να έχετε φυσική παρουσία, είναι αναγκαίο, τουλάχιστον, να αντιπροσωπευθείτε στην ψηφοφορία, με εκπρόσωπό σας, βάσει της ΣΥΝΗΜΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ που μέχρι τότε θα πρέπει να έχει φθάσει στο Σύνδεσμο με ταχυδρομείο, με fax 210.52.42.568 ή με e-mail pse@otenet.gr

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα μέλη μας, δικαίωμα δε ψήφου όσα έχουν εγγραφεί έξι μήνες πριν από τη Γενική Συνέλευση (6/11/2014).

Τέλος, σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού δικαίωμα εκλογής ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, έχουν όσοι εγκαίρως υπέβαλλαν υποψηφιότητα και εντάχθηκαν στη ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΣ.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Χριστίνα Σακελλαρίδη

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ευάγγελος Κολοκοτρώνης

Υ.Γ. Επισυνάπτονται τα συνημμένα υποδείγματα για την περίπτωση αντιπροσώπευσης στη Γενική Συνέλευση, όσο και η Λίστα Υποψηφίων Μελών ΔΣ.