Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Γραφείο Υποστήριξης για ΜΜΕ της ΕΕ σε θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας στην Κίνα

Σύμφωνα με το Γραφείο ΟΕΥ στο Πεκίνο, η υποστήριξη των ευρωπαϊκών ΜΜΕπιχειρήσεων από το Γραφείο Υποστήριξης (help desk) της ΕΕ για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας είναι σημαντική καθώς εκτός της ιστοσελίδας η οποία είναι σε επτά γλώσσες, το γραφείο οργανώνει τακτικά συναντήσεις με κινέζους και ευρωπαίους ιθύνοντες ώστε να υπάρξει αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την ευχερέστερη οργάνωση της προστασίας των εμπορικών σημάτων.

Παράλληλα παρέχει καθοδήγηση στις εταιρείες που θέλουν να προστατέψουν αποτελεσματικά την επωνυμία της εταιρείας τους και για τη διεκδίκηση από τις κινεζικές Αρχές των δεόντων αναφορικά με την άρση των καταστάσεων που δημιουργούνται σε βάρος τους και σχετίζονται με θέματα IPR.

Το Γραφείο διαθέτει κατάλογο με εξειδικευμένους δικηγόρους που μπορούν να βοηθήσουν στη νομική υποστήριξη των ΜΜΕ επιχειρήσεων ενώπιον των δικαστικών αρχών της Κίνας. Παράλληλα οργανώνονται webinars για την ενημέρωση των κινεζικών αρχών ώστε να υπάρξει προσέγγιση στον τρόπο αντιμετώπισης των ζητημάτων προστασίας των δικαιωμάτων IPR.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.china-iprhelpdesk.eu/index.php