Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

(ΜΕΛΗ ΠΣΕ): Ανανεωμένο πρόγραμμα International Business στο DEREE-The American College of Greece

Το πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων (International Business) στο DEREE - The American College of Greece έλαβε εκ νέου πιστοποίηση από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου το Σεπτέμβριο του 2015. Ως αποτέλεσμα της πιστοποίησης αυτής, οι πτυχιούχοι του προγράμματος θα λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους τίτλο σπουδών από το DEREE και από το Open University (ΒSc Honors), εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών φιλοδοξεί να συμβάλει στην εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας και απευθύνεται σε νέους και νέες που ενδιαφέρονται για διεθνή σταδιοδρομία σε επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος.

Το τετραετές πρόγραμμα σπουδών είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της διεθνούς επιχειρηματικότητας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που ικανοποιεί τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα.

Μέσω του προγράμματος οι φοιτητές/φοιτήτριες αποκτούν βαθιά γνώση του παγκόσμιου επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των προκλήσεων που περιλαμβάνει για τις επιχειρήσεις, κατανοούν τις αρχές της διοίκησης επιχειρήσεων και εμβαθύνουν σε εξειδικευμένα θέματα της διεθνούς επιχειρηματικότητας, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση ως θεσμικό περιβάλλον της επιχειρηματικότητας, οι αναδυόμενες αγορές, η καινοτομία και ο στρατηγικός σχεδιασμός των εξαγωγών.

Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης σε διεθνείς εταιρείες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ώστε να βοηθήσει τους φοιτητές να αναπτύξουν επαγγελματικές δεξιότητες και εμπειρίες που θα τους εφοδιάσουν κατάλληλα ώστε να ενταχθούν άμεσα στην αγορά εργασίας.

Το DEREE αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 3,1 εκατομμύρια ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης. Οι εγγραφές στο πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων βρίσκονται σε εξέλιξη και η επόμενη περίοδος μαθημάτων αρχίζει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου με την έναρξη του Fall Intensive Semester, για όσους δεν πρόλαβαν να εγγραφούν τον Σεπτέμβριο.

• Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Office of Admissions: 210 6009800 ext. 1410

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΟ DEREE – ΤHE AMERICAN COLLEGE OF GREECE είναι ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, πιστοποιημένο από το New England Association of Schools and Colleges, έναν από τους σημαντικότερους οργανισμούς των ΗΠΑ, που πιστοποιεί κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως το Yale και το Harvard.

Το DEREE είναι συμβεβλημένο με το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου ως το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα που οδηγούν σε πιστοποιημένα πτυχία από το Open University. Το Κολλέγιο προσφέρει 25 προπτυχιακά προγράμματα και 35 υποειδικεύσεις (minors).

Στο DEREE φοιτούν περισσότεροι από 2.800 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί σπουδαστές από 64 χώρες, σε ένα campus εξαιρετικών εγκαταστάσεων στην Αγία Παρασκευή. Το δίκτυο 50.000 αποφοίτων του Κολλεγίου που εργάζονται σε περισσότερες από 1.700 εταιρείες παγκοσμίως υποστηρίζει ενεργά τους σπουδαστές και την εκπαιδευτική αποστολή του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.