Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

«Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στην Μαλαισία», από ΣΕΒ & ΠΣΕ, Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Στο πλαίσιο της υποστήριξης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με τον ΠΣΕ, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για την αγορά της Μαλαισίας, την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, ώρα 16.00 (Γραφεία ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα). Η Μαλαισία είναι η τρίτη μεγαλύτερη από τις αναδυόμενες οικονομίες της Ασίας και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εξαγωγικό και επενδυτικό προορισμό.

Στην Ημερίδα θα γίνει αναλυτική παρουσίαση από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες του EU-Malaysia Chamber of Commerce and Industry (επισυνάπτεται φυλλάδιο) για την οικονομία και τις προοπτικές ανάπτυξης, το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις συνθήκες που επικρατούν, τις διαδικασίες, τους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, τις δυνατότητες συνεργασιών με τοπικούς εταίρους, τις πρακτικές, τα κίνητρα, τις δυσκολίες και τα εμπόδια στη σύναψη εμπορικών σχέσεων.

Στο τελευταίο μέρος θα υπάρχει δυνατότητα για κατ’ιδίαν επαφές και συζήτηση με τους προσκεκλημένους ομιλητές για ειδικότερη ενημέρωση και συζήτηση γύρω από πιθανά επιχειρηματικά σχέδια. Μετά την Ημερίδα και με βάση το ενδιαφέρον που θα προκύψει, ο ΣΕΒ θα σχεδιάσει επιχειρηματική αποστολή στη Νοτιοανατολική Ασία.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η αποστολή προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Νοεμβρίου 2016, σε συνδυασμό ενδεχομένως με άλλες χώρες της περιοχής.

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας την κα Β. Μακρυγιάννη, Τομέας Αναπτυξιακών Πολιτικών, Τ. 211 5006 121, Ε. vmakrigianni@sev.org.gr