Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Επιχειρηματική Αποστολή στον Καναδά με τον Επίτροπο Γεωργίας Hogan

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συμφωνίας ΕΕ-Καναδά (CETA), Ο Επίτροπος Γεωργίας Phil Hogan έχει προγραμματίσει επίσκεψη στον Καναδά από 1-3 Μαϊου 2017, στην οποία θα συνοδεύεται από επιχειρηματική αποστολή με εκπροσώπους παραγωγικών φορεών και μεμονωμένων επιχειρήσεων του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Σημαντική πτυχή αυτής της επίσκεψης είναι η διευκόλυνση ανταλλαγών και συμφωνιών ανάμεσα σε Ευρωπαϊκές και Καναδικές επιχειρήσεις καθώς και η συμμετοχή στην Έκθεση SIAL 2017 στο Τορόντο. Το ταξίδι αυτό θα περιλαμβάνει τόσο επίσημες επισκέψεις στα αντίστοιχα Υπουργεία όσο και συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες όπως σεμινάρια, business to business συναντήσεις και εκδηλώσεις των μέσων ενημέρωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς/επιχειρήσεις μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής ως τη Δευτέρα 20 φεβρουαρίου 2017, μέσω της ιστοσελίδας: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLMAGRICanada2017. Η επιβεβαίωση της συμμετοχής θα γίνει έως τις αρχές Μαρτίου.

Επισημαίνεται, ότι οι συμμετέχοντες θα καλύψουν μόνοι τους τα έξοδα, ενώ μόνο ένας εκπρόσωπος από κάθε φορέα/επιχείρηση θα λάβει μέρος στην επιχειρηματική αποστολή της Επιτροπής. Και άλλοι εκπρόσωποι μπορούν να συνοδεύσουν την αποστολή, χωρίς ωστόσο να μπορούν να συμμτάσχουν σε όλες τις εκδηλώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.minagric.gr/images/stories/docs/agrotis/powthisi_georg_proion...