Ανοίγουμε παράθυρο στον Κόσμο των Εξαγωγών
info

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, με εμπειρία από το 1945 και σύγχρονη τεχνογνωσία, έχει τις σωστές απαντήσεις.

Ρωτήστε μας πως »

Πλοηγηση

agenda

The agenda

media kit

Εγγραφη στο Newsletter

https://www.exportgate.gr/

Γνωμες

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα για μία εξαγωγική επιχείρηση;
Έλλειψη ρευστότητας
56%
Έλλειψη τεχνογνωσίας
11%
Γραφειοκρατικά εμπόδια
11%
Έλλειψη εμπιστοσύνης εμπορικών εταίρων προς την Ελλάδα
22%
Σύνολο ψήφων: 18

Οι διαδικασίες συμμετοχής στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΠΣΕ 2017

Το επαγγελματικό σωματείο “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ” που εδρεύει στην Αθήνα, καλεί τα μέλη του σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση στις 3 Μαϊου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ., στα Γραφεία του Συνδέσμου, οδός Κρατίνου 11, 2ος όροφος, Πλ. Κοτζιά και με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Λογοδοσία και έγκριση πεπραγμένων της Διοίκησης για το 2016

2. Οικονομικός Απολογισμός 2016 και έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Έγκριση διαχείρισης και Οικονομικού Απολογισμού 2016.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

4. Έγκριση Προϋπολογισμού 2017.

Στην πρώτη Γενική Συνέλευση (3 Μαΐου 2017) πρέπει να είναι παρόντα το 1/3 τουλάχιστον του όλου αριθμού των τακτικών μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση (δεύτερη) θα επαναληφθεί στις 10 Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη, στον αυτό τόπο και την ίδια ώρα, οπότε για το σχηματισμό απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/4 του όλου αριθμού των τακτικών μελών, που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί για τρίτη και τελευταία φορά στις 17 Μαίου 2017, ημέρα Τετάρτη, στον αυτό τόπο και την ίδια ώρα με τις προηγούμενες, οπότε για το σχηματισμό απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/5 τουλάχιστον του όλου αριθμού των τακτικών μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα μέλη μας, και δικαίωμα ψήφου όσα έχουν εγγραφεί προ εξαμήνου και έχουν πληρώσει τη συνδρομή του έτους 2016.

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος δεν έχει δυνατότητα αυτοπρόσωπης παρουσίας, ιδιαίτερα την Τετάρτη 17 Μαίου 2017, που πιθανολογούμε ότι θα γίνει τελικά η Γενική Συνέλευση ( γιατί χρειάζεται το μικρότερο ποσοστό για επίτευξη απαρτίας, ήτοι (1/5 των μελών), είναι αναγκαίο, τουλάχιστον, να αντιπροσωπευθούν είτε με εκπρόσωπό σας βάσει της συνημμένης εξουσιοδότησης που μέχρι τότε θα πρέπει να σταλεί εγκαίρως στο Σύνδεσμο με mail pse@otenet.gr ή fax (210 52.42.568).

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ